CFR Cluj a plecat spre Turcia pentru duelul cu Shakhtyor Soligorsk. Balaj: "Jucătorii noștri sunt foarte buni și ar trebui să ne calificăm"

CFR Cluj a plecat spre Turcia pentru duelul cu Shakhtyor Soligorsk. Balaj: "Jucătorii noștri sunt foarte buni și ar trebui să ne calificăm"
| Foto: ZIUA de Cluj

Formația din Gruia se va duela cu deținătoarea titlului din Belarus, în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League.

Campioana României se pregătește de un nou duel european, iar următorul adversar al "feroviarilor" este Shaktyor Soligorsk. La plecarea spre Turcia, acolo unde se va disputa partida, președintele clubului a vorbit despre joc și a lăudat calitatea echipei clujene.

"Din păcate am rămas doar cu șanse la grupele Conference League. E un meci pe care îl tratăm cu seriozitate. Din punctul meu de vedere, jucătorii noștri sunt foarte buni și în mod normal ar trebui să ne calificăm.

Nu mai sunt echipe mici, au apărut și surprize. Una dintre surprizele neplăcute am fost noi. Consider că am fi meritat să ne calificăm în detrimentul celor de la Pyunik.

Nu are rost să ne gândim la următorul adversar. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează", a spus președintele clubului clujean.

Manșa tur a întâlnirii dintre CFR Cluj și Shakhtyor Soligorsk este programată joi, 4 august, de la 20:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...