CFR Cluj a reacționat după ce oficialii lui Dinamo s-au fotografiat în cabina de trofee a ardelenilor

CFR Cluj a reacționat după ce oficialii lui Dinamo s-au fotografiat în cabina de trofee a ardelenilor

Andrei Nicolescu l-a fotografiat pe Eugen Voicu alături de trofeele câștigate de CFR Cluj, iar acest lucru a stârnit un val de reacții în fotbalul românesc.

Dacă Florin Prunea a avut o reacție cruntă cu privire la gestul oficialilor de la Dinamo, Ovidiu Burcă, fostul antrenor din Ștefan cel Mare, a fost mai degajat și s-a limitat să spună că focusul ar trebui să fie pe situația financiară a ”câinilor”.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a precizat că nu i se pare nimic deplasat în faptul că Eugen Voicu a cerut să fie surprins în cabina de trofee a ardelenilor. De asemenea, oficialul din Gruia a mai evidențiat că Dinamo nu ar fi trebuit să vorbească despre arbitraj după ce a încasat patru goluri de la CFR.

”Nu mi se pare nimic deplasat. Plus că sunt oameni de fotbal. Nu văd nimic deplasat în a face acea poză. S-a întâmplat să fie și acest rezultat. E un context nefericit. Momentul probabil că nu a fost cel mai potrivit să apară această poză.

Nu din cauza asta au pierdut. Eu spun că nu ar trebui blamat, cum consider că nu e potrivit să vorbești despre arbitraj după un asemenea meci”, a spus Cristi Balaj, potrivit PlaySport.

CFR Cluj - Dinamo 4-0 a contat pnetru etapa #27 din Superliga României. Daniel Bîrligea (52'), Karlo Muhar (68') și Philip Otele (79', 82') și-au trecut numele pe tabela de marcaj pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

După meci, CFR Cluj a urcat, cel puțin temporar, pe locul doi cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo București riscă să cadă pe ultima poziție dacă FC Botoșani produce un miracol duminică și învinge liderul FCSB.

Etichete
Comenteaza