CFR Cluj a renunțat la doi jucători aduși în această vară. Unde i-a trimis Dan Petrescu

CFR Cluj a renunțat la doi jucători aduși în această vară. Unde i-a trimis Dan Petrescu
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a decis să cedeze doi tineri fotbaliști transferați în această vară. Nu definitiv, ci sub formă de împrumut, pentru un sezon, în Liga 2.

Este vorba de fundașul central Abdoulaye Niakate, de 22 de ani, venit de la FC San Pedro, și de atacantul Kevin Bakare, de 18 ani, venit de la LYS Sassandra, care au ajuns acum în eșalonul secund, la CS Minaur Baia Mare.

Abdoulaye Niakate poate evolua și ca fundaș dreapta, măsoară 1,84 metri, și a fost om de bază la San Pedro, sezonul trecut, formație care a încheiat pe locul trei ultimul sezon din Coasta de Fildeș.

De partea cealaltă, Kevin Bakare vine de la locul cinci din Coasta de Fildeș, Lys Sassandra unde, la fel, a fost om de bază  în sezonul trecut. Are un fizic impresionant pentru vârsta sa, este foarte rapid și este un jucător de perspectivă.

Curios este faptul că CFR Cluj nu a anunțat, oficial, cele două plecări. Mutările au fost anunțate de către clubul din Baia Mare, în urmă cu câteva zile, pe pagina de Facebook a clubului, scrie digisport.ro.

Comenteaza