Breaking news CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană a României. “Feroviarii” au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1

CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană a României. “Feroviarii” au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa condusă de Edi Iordănescu s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Botoșani și a câștigat matematic un nou titlu de campioană.

Cu gândul la un nou trofeu în Liga 1, clujenii au dominat încă din primele minute ale partidei. Prima oportunitate a venit în minutul 8, când Debeljuh a trimis puțin peste cu capul. Imediat, jocul s-a mutat la  poarta “feroviarilor”, unde VInicius a intervenit salvator în fața lui Askovski (9). După aproape un sfert de oră, același Debeljuh a trimis peste transversală după un corner (13).

Elevii lui Edi Iordănescu au continuat să pună presiune, însă fără să amenințe defensiva adversă. Totuși, în minutul 29, Manea a trimis un șut puternic din afara careului, însă Pap a respins spectaculos. Gazdele au răspuns trei minute mai târziu, când Țigănașu a trimis din unghi și a lovit bara porții clujene.

Ultima șansă a unei prime părți dominate de CFR Cluj a venit din gheata lui Păun, care a trimis puțin pe lângă (36). Astfel, la pauză, tabela de la Botoșani indica 0-0.

Formația clujeană a început bine și actul secund, iar forcingul oaspeților a dat roade. La 9 minute de la reluare, Burcă a trimis cu capul spre poartă, iar Tigănașu și-a învins propriul portar (54). După gol, jocul și-a pierdut din ritm, iar “feroviarii” au făcut un pas înapoi. Totuși, la jumătatea reprizei, Costache a avut șansa să majoreze diferența, însă l-a luat la țintă pe Pap din apropiere (68).

CFR Cluj a gestionat perfect finalul de meci și au conservat rezultatul. Astfel, formația clujeană s-a impus cu 1-0 la Botoșani și a cucerit cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

Comenteaza