CFR Cluj a semnat un jucător de la FC Botoșani cu doar câteva ore înaintea meciului direct: “Am procedat corect și moral”

CFR Cluj a semnat un jucător de la FC Botoșani cu doar câteva ore înaintea meciului direct: “Am procedat corect și moral”
| Foto: facebook.com/fcbotosani

Formația din Gruia a ajuns la un acord cu unul dintre jucătorii de bază ai echipei care se luptă pentru un loc de play-off.

Deși duelul direct dintre CFR Cluj și FC Botoșani urmează să se dispute în această seară, oficialii “feroviarilor” au negociat cu unul dintre fotbaliștii clubului din Moldova și chiar au ajuns la un acord cu jucătorul.

Este vorba de Christopher Braun, fundaș lateral aflat în ultimele șase luni de contract. Cristi Balaj susține că echipa clujeană a procedat regulamentar și moral și chiar a anunțat conducerea celor de la FC Botoșani în legătură cu decizia jucătorului de a accepta oferta campioanei.

“Am procedat și corect, și moral față de Botoșani. Am fi putut să semnăm cu jucătorul după meci, la 2-3-4 zile, era tot corect și regulamentar, dar era imoral față de Botoșani să facem chestiunea asta. Așa am decis să anunțăm clubul, l-am informat pe Valeriu Iftime de faptul că jucătorul a semnat ieri.

Au existat niște impedimente, n-am putut semna mai repede. N-ar fi fost corect să anunțăm după meci. L-am informat pe Iftime seara trecută, printr-un mesaj, a răspuns că nu are ce să-mi reproșeze. Așa am acționat și cu Roger, de la UTA, am anunțat imediat clubul respectiv”, a spus președintele campioanei pentru GSP.

În vârstă de 30 de ani, Christopher Braun are dublă cetățenie, germană și ghaneză. Jucătorul a fost crescut de Hamburg SV și St. Pauli și a mai evoluat în țara natală pentru Wilhelmshaven, VFB Oldenburg și Wattenscheid, dar și în Olanda pentru Fortuna Sittard și în Grecia pentru OFI Creta. În Liga 1 a strâns 46 de prezențe, a înscris un gol și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza