CFR Cluj a transferat un fost câștigător de Europa League. VEZI ce știe să facă

CFR Cluj a transferat un fost câștigător de Europa League. VEZI ce știe să facă
CFR Cluj a realizat cea mai importantă mutare a verii. ”Feroviarii” au bătut palma cu un fost câștigător de Europa League.

Senegalezul Ibrahima Balde (28 ani) vine să întărească atacul formației din Gruia, din postura de jucător liber de contract. Acesta a urmărit din tribune meciul cu Viitorul Constanța, pe care ardelenii l-au câștigat cu 2-0.

"Mă bucur (de venirea lui Balde, n. red.). A fost o surpriză din partea conducerii. Le mulțumesc, pentru că mi l-am dorit foarte mult. Chiar dacă a venit târziu, mai bine mai târziu, decât niciodată", a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Balde a evoluat în ultimul sezon la Reims, din Liga a II-a franceză, unde a bifat 21 meciuri și a marcat două goluri. În 2010, jucătorul senegalez a câștigat Europa League, cu Atletico Madrid. Cea mai bună prestație a înregistrat-o la Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescu în perioada 2009-12 și în 2016.

Aici, Balde a înscris 28 goluri în 99 apariții. De-a lungul carierei a mai jucat la Numancia și Osasuna. Are trei selecții și un gol în naționala Senegalului și este cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt.com.

 

 sursă video: Stanko Sport Videos/youtube.com

UPDATE: Ibrahima Balde a fost prezentat oficial la CFR chiar în ziua meciului cu Viitorul.

Comenteaza