CFR Cluj acuză jocurile de culise din Liga 1: “Ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră”

CFR Cluj acuză jocurile de culise din Liga 1: “Ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre oficialii clubului din Gruia l-a susținut pe Dan Petrescu, cel care s-a declarat nemulțumit de arbitrajul din jocul cu Gaz Metan Mediaș.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

După ce a început anul cu o victoria în fața FCSB-ului, “feroviarii” au întâmpinat probleme la Mediaș, unde au remizat, 0-0. La finalul partidei, Dan Petrescu a acuzat maniera de arbitraj și a susținut că formația sa a fost dezavantajată clar de centralul Chivulete. La rândul său, Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a sărit în ajutorul tehnicianului și acuză un complot împotriva echipei din Gruia.

”Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Mediaș e o echipă bună, care se luptă la play-off. În meciul de ieri, maniera de arbitraj a fost total contra CFR-ului încă din primele minute. Marius Constantin îl faulta mereu pe Bilel Omrani. Erau faulturi evidente, dar care au fost trecute cu vederea de Andrei Chivulete.

Am jucat foarte multe meciuri în Europa în acest sezon și nu am avut probleme de arbitraj. De ce se poate acolo și la noi nu? Nu înțelegem de ce la un meci de o asemenea intensitate nu a fost delegat un arbitru cu experiență, cu ecuson FIFA! Chivulete nu are experiență. Drept dovada, a stricat acest meci! În meciul acesta, arbitrajul a fost total împotriva noastră!

Simțim această tentă în mult mai multe meciuri. Bogdan Planic a luat roșu direct și a luat o singură etapa suspendare. Culio, când a luat două galbene cu Sepsi, a stat 2 etape. Adi Păun a fost suspendat 3 etape fără să ia cartonaș roșu, iar la Dan Petrescu nici nu mai vorbim, la câte etape de suspendare a avut. Chiar nu înțelegem lucrurile acestea! Sincer, ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră. Când ești pe primul loc, oamenilor nu prea le place! Suntem singura echipă care am intrat în grupe în Europa și a trecut de ele”, a spus Mara la Pro X.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza