CFR Cluj – Alashkert 5-0. Omrani, eroul serii în Gruia

CFR Cluj – Alashkert 5-0. Omrani, eroul serii în Gruia

Echipa lui Toni Conceicao a câștigat cu 7-0 la general împotriva campioanei Armeniei și s-a calificat în play-off-ul Europa League.

Partida din Gruia a început echilibrat, cu CFR având totuși ințiativa. Clujenii au reușit să deschidă scorul repede, în minutul 19, când Omrani a obținut un penalty, iar Culio a înscris fără emoții. După o jumătate de oră de joc, “feroviarii” au mai irosit opotunitate, prin Djokovic, care a ratat singur cu poarta goală. Clujenii au forțat în finalul reprizei, iar Omrani a înscris cu un șut sub bară, de la marginea careului, în timp ce Țucudean a tras puțin pe lângă dintr-o poziție asemănătoare. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

În actul secund campionii nu au mai forțat, dar au dominat partida. Echipa lui Toni Conceicao a marcat din nou după un sfert de oră de la reluare, când Hoban a reluat în plasă un corner. Cinci minute mai târziu, Omrani a reușit dubla, iar golul din prelungiri semnat de Mailat a încheiat o seară perfecta pentru clujeni. CFR Cluj se impune cu 4-0 și se calficică în play-off-ul Europa League.

Echipe de start:

CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic (Bordeianu ’56), Hoban, Culio (Ioniță ’64) – Omrani (Mailat ‘69), Țucudean, Păun

Alashkert: Cancarevic – Zeljkovic, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan – Grigoryan, Edigaryan – Nenadovic, Sekulic, Edigaryan – Manucharyan

Următorul meci pentru clujeni va fi derby-ul cu Dinamo. Partida se va disputa duminică, 19 august, pe arena din Gruia.

Comenteaza