CFR Cluj, ANUNŢ despre starea de sănătate a patronului / Galeria: ”Neluțu, fă-te bine și fii tare! Frânarii-s cu tine în continuare”

CFR Cluj, ANUNŢ despre starea de sănătate a patronului / Galeria: ”Neluțu, fă-te bine și fii tare! Frânarii-s cu tine în continuare”
| Foto: gsp.ro

CFR Cluj a emis un comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a acționarului majoritar al grupării ardelene, Neluţu Varga. 

Înaintea meciului Cu Rapid Bucureşti, clubul CFR Cluj a transmis presei un comunicat oficial despre starea de sănătate a patronului. „Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, se arată în comunicat.

Patronul celor de la CFR Cluj ar fi fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, fiind preluat de medicul Ștefan Florian. Atacul cerebral suferit de patronul CFR-ului a fost provocat de un tromb, cheag sangvin. Medicul a transmis vești bune cu privire la starea de sănătate a acționarului majoritar de la CFR Cluj: „E spre bine. Își revine. E pe drumul cel bun”, potrivit sport.ro

După ce campioana a fost eliminată de Pyunik Erevan încă din primul tur preliminar al Champions League, singurul obiectiv rămas pe plan european este calificarea în grupele Conference League. 

„Din păcate, au fost momente grele și pentru patronul echipei. Știu că e mai bine (n.r. – Ioan Varga, patronul clubului) și în curând va fi lângă noi, sănătos. Cu toții trebuie să ne rugăm să fie cât mai repede, pentru că, fără patron, nu știu unde era acest club acum. (...) Suntem alături de el. Din ce am înțeles, e mult mai bine”, a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului CFR Cluj - Rapid.

Dan Petrescu îl așteaptă pe Ioan Varga alături de echipă. "Noi trebuie să câștigăm toate meciurile și să îl facem fericit. Mie îmi e deja dor de el. Îmi doresc din suflet să iasă cât mai repede și să fie alături de echipă", a spus Dan Petrescu după partida jucată de CFR Cluj cu Rapid.

În timpul jocului CFR - Rapid, galeria ardelenilor și-a arătat susținerea față de patronul clubului și a afișat un banner imens pe care scria: ”Neluțu, fă-te bine și fii tare! Frânarii-s cu tine în continuare”.

Comenteaza