CFR Cluj, aproape de a obține trei semnături importante

CFR Cluj, aproape de a obține trei semnături importante
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dacă principala urmăritoare, FCSB, transferă pe bandă rulantă, clujenii își doresc să păstreze actualul nucleu de jucători.

“Feroviarii” au perfectat un singur transfer în noul an, portarul Ionuț Rus și s-au despărțit de doi fotbaliști, Mailat și Radu. În plus, campioana l-ar putea pierde și pe golgheterul George Țucudean, care are oferte din Franța și Rusia. Totuși, conducerea CFR-ului și-a îndreptat atenția spre prelungirea contractelor care expiră la finalul stagiunii, nu înspre noi achiziții.

Trei jucători experimentați, Mario Camora, Juan Culio și Paulo Vinicius își vor prelungi contractele cu campioana României, conform sport.ro. Astfel, clujenii pun accent pe experiență, cei trei fobaliști fiind trecuți de 30 de ani. Mario Camora este căpitanul CFR-ului și a semnat cu formația din Gruia în 2011. Portughezul este dublu campion al României și a jucat de 269 de ori pentru “feroviari”.

Argentinianul Juan Culio a venit pentru prima dată în 2007 la CFR, iar în 2017 a revenit în alb și vișiniu. Mijlocașul a cucerit trei titluri de campion al României și a evoluat de 194 de ori pentru clujeni. În vârstă de 34 de ani, Paulo Vinicius a semnat în 2017 cu “feroviarii” și a îmbrăcat de 56 de ori tricoul campioanei.

Comenteaza