CFR Cluj, aproape de a semna prelungirea contractelor cu doi jucători de bază: "Lucrurile sunt în mare parte rezolvate"

CFR Cluj, aproape de a semna prelungirea contractelor cu doi jucători de bază: "Lucrurile sunt în mare parte rezolvate"
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” sunt încrezători că îl vor păstra și pe golghtereul George Țucudean, cel puțin până la finalul sezonului.

După ce au reușit să îl convingă pe căpitanul Mario Camora să semneze un nou contract cu formația clujeană, conducerea clubului din Gruia și-a îndreptat atenția spre alți jucători importanți. Este vorba despre argetinianul Juan Culio și brazilianul Paulo Vinicius. Cei doi sunt oameni de fază în formula lui Toni Conceicao, dar angajamentele lor expiră la finalul stagiunii.

Totuși, Daniel Stanciu a confirmat că echipa clujeană este aproape de a semna noi contracte cu cei doi fotbaliști. “Culio a venit în Antalya, a făcut și o conferință de presă, și a spus că lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Urmează și Vinicius! Cred că săptămâna viitoare, când vom fi la Cluj, acești jucători vor semna cu noi. Cât despre Țucudean, noi ne dorim să păstrăm acest nucleu de jucători. S-a interpretat, s-a fabulat, dar nu este nimic adevărat. Nu dorim să aducem niciun jucător, nu dorim să renunțăm la niciun jucător”, a declarat oficialul campioanei, conform Digisport.

Juan Emmanuel Culio se află la a doua experiență la CFR Cluj, pentru care a evoluat de 195 de ori. Argetinianul are în palmares trei titluri, două Cupe și două Supercupe alături de formația clujeană. Brazilianul Vinicius a sosit la începutul sezonului trecut, a jucat de 57 de ori în alb și vișiniu și a reușit să cucereasă un titlu și o Supercupă alături de clubul din Gruia.

Comenteaza