CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piața transferurilor. Un atacant de top ar putea ajunge în Gruia

CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piața transferurilor. Un atacant de top ar putea ajunge în Gruia
| Foto: Instagram Amahl Pellegrino

Echipa clujeană negociază cu un fotbalist experimentat, care are cifre impresionante în tricoul unei formații de cupe europene.

CFR Cluj pregătește strategia pentru perioada de mercato și încearcă să se întărească în perspectiva participării în primăvara europeană, unde se va duela cu Lazio. Așadar, "feroviarii" încearcă să obțină semnătura unui fotbalist care va aduce un plus ofensivei campioanei.

Fromația din Gruia negociază cu atacantul celor de la Bodo/Glimt, Amahl Pellegrino, anunță Digisport. Contractul jucătorului norvegian expiră la 31 decembrie 2022, iar oficialii din Gruia încearcă să îl covingă să îmbrace tricoul vișiniu începând cu 2023.

Pentru Pellegrino (32 de ani), aventura la CFR Cluj ar fi a doua în afara Norvegiei, după cea la Damac, în Arabia Saudită. În rest, fotbalistul a mai evoluat pentru Drammen, Baerum, Lillestrom, Mjondalen, Stromgodset și Kristiansund.

Jucătorul care evoluează în flancul stâng a marcat 25 de goluri și a oferit 10 pase decisive în 27 de apariții în campionatul norvegian, la care se adaugă 4 goluri și două assisturi în 7 meciuri din preliminariile Champions League, dar și o reușită în 5 partide din grupele Europa League.

Comenteaza