CFR Cluj, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! Ar reface un cuplu de temut pentru adversari

CFR Cluj, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! Ar reface un cuplu de temut pentru adversari
| Foto: Facebook.com/cfr1907

După ce l-a adus pe Alibec, Marius Șumudică, antrenorul „feroviarilor”, și-l dorește și pe Constantin Budescu, pentru a reface cuplul ofensiv cu care Astra a cucerit titlul de campioană în sezonul 2015/2016.

Eric de Oliveira, fost jucător la Pandurii, FC Voluntari, Viitorul (n.r.- actuala Farul Constanța) și Gaz Metan, cu care se află în continuare sub contract, susține că Marius Șumudică este cel care insistă pentru transferul lui Budescu în Gruia, însă internaționalul român este văzut ca un star în Golf și este greu de crezut că FC Damac va renunța la el.

”Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Șumudică îl vrea, dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus”, a declarat Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, la Looksport.

Cristi Dulca consideră că salariul uriaș al lui Budescu ar putea fi principalul impediment în calea unei mutări de senzație în Gruia, dar recunoaște că CFR Cluj ar da o adevărată lovitură dacă ar reuși transferul mijlocașului ofensiv.

”Ştiu că au salarii foarte mari cei doi, nu ştiu dacă pot fi plătite de CFR Cluj ambele salarii. Ar fi un efort foarte mare din partea clubului şi nu ştiu în ce măsură îşi poate permite. Oricum, dacă ar veni şi Budescu, chiar ar fi o lovitură pentru CFR!”, a adăugat Cristi Dulca, selecționerul echipei naționale feminine a României, relatează digisport.ro.

S-a vorbit mult și despre un eventual transfer al lui Constantin Budescu la FCSB. Gigi Becali a declarat cu numeroase ocazii că-l așteaptă pe mijlocaș, însă, dacă va pleca din Arabia Saudită, ”Budi” ar fi putea fi tentat să aleagă CFR Cluj, mai ales după ce Marius Șumudică și Denis Alibec, doi dintre oamenii cu care a avut cele mai fructuoase colaborări, au ajuns în Gruia.

Comenteaza