CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Campionii negociază cu un fundaș participant la Cupa Mondială

CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Campionii negociază cu un fundaș participant la Cupa Mondială
| Foto: fifa.com

Formația condusă de Dan Petrescu își dorește să își întărească defensiva și a pus ochii pe un stopper experimentat, care a mai trecut prin Liga 1.

“Feroviarii” vor lupta pe trei fronturi, Liga 1, Europa League și Cupa României, iar tehnicianul campioanei vrea să aibă la dispoziție un lot competitiv. Deși perioada de transferuri s-a încheiat, CFR Cluj continuă campania de achiziții, însă e nevoită să se orienteze spre fotbaliști liberi de contract.

Ultimul jucător aflat pe lista campioanei este un fundaș care a mai trecut prin Liga 1. Este vorba despre Syam Ben Youssef, stopper care a evoluat la Astra Giurgiu între 2012-2015 și a cucerit o Cupă și o Supercupă a României.

În plus, apărătorul este internațional tunisian și a participat alături de naționala țării sale la Cupa Mondială din 2018, unde a evoluat în două dintre cele trei partide din grupe.

În vârstă de 31 de ani, Ben Youssef evoluează în centrul defensivei, acolo unde se va lupta pentru un post de titular cu Vinicius, Burcă, Cestor sau Ciobotariu.

Comenteaza