CFR Cluj ar putea avea un nou internațional. Un fotbalist al campioanei, aproape de prima selecție la naționala țării sale

CFR Cluj ar putea avea un nou internațional. Un fotbalist al campioanei, aproape de prima selecție la naționala țării sale
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai buni jucători ai formației din Gruia în startul acestui sezon este monitorizat de naționala țării sale și ar putea fi convocat în curând.

După ce Bordeianu, Păun și Burcă au primit primele convocări la naționala României în această toamnă, un nou jucător al CFR-ului ar putea deveni internațional. Evoluțiile bune și golurile marcate de la startul sezonului l-au propulsat pe Billel Omrani în atenția naționalei Algeriei, notează Prosport. Deși a fost născut în Franța, atacantul campioanei are și cetățenie algeriană și a fost monitorizat în utimul timp de deținătoarea Cupei Africii pe Națiuni.

La naționala Algeriei, Omrani ar putea evolua alături de jucători celebrii în Europa, precum Riyad Mahrez de la Manchester City, Islam Slimani de la AS Monaco sau Sofiane Feghouli de la Galatasaray. Algeria este una dintre cele mai puternice echipe de pe continentul african, cu un lot evaluat la aproape 200 de milioane de euro.

În vârstă de 26 de ani, Billel Omrani a fost crescut de Olympique Marseille și a sosit în Gruia în 2016. În actuala stagiune, atacantul a înscris 11 goluri în 20 de apariții în tricoul vișiniu.

Comenteaza