CFR Cluj ar putea ceda un jucător unei rivale din Superligă

CFR Cluj ar putea ceda un jucător unei rivale din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

După ce Cătălin Căbuz a plecat la Hermannstadt, un alt "feroviar" ar putea fi transferat de o echipă din prima ligă.

CFR Cluj l-a împrumutat pe portarul sosit înaintea noului sezon, iar un fundaș e și el pe picio de plecare înainte de finalul perioadei de mercato. Sepsi OSK luptă pentru calificarea în grupele UEFA Conference League și își dorește întăriri în apărare.

Trupa din Sfântu Gheorghe își dorește un nou fundaș central și a demarat deja negocierile pentru unul dintre apărătorii formației din Gruia. Este vorba despre Bogdan Țîru, care nu se numără printre primele opțiuni ale lui Mandorlini.

"Noi i-am oferit un contract, bun din punctul nostru de vedere, dar ni s-a transmis ce are el la CFR. Noi atât putem, vom vedea ce o să fie. Cert este că ne mai dorim un fundaș central", a spus Attila Hadnagy, oficialul covăsnenilor, pentru GSP.

Ajuns la CFR în ianuarie 2023, la dorința lui Dan Petrescu, Bogdan Țîru nu s-a impus sub comanda antrenorului de la acel moment și nu a reușit să îl impresioneze nici pe actualul tehnician. De la sosirea sa în Gruia a strâns doar 10 apariții în tricoul vișiniu.

Dacă va ajunge la Sfântu Gheorghe, Țîru ar fi al cincilea fost "feroviar" din lotul celor de la Sepsi OSK, după Denis Ciobotariu, Jonathan Rodriguez, Gabriel Debeljuh și Mario Rondon.

Comenteaza