CFR Cluj ar putea rămâne fără antrenor. Dan Petrescu, dorit din nou în Rusia

CFR Cluj ar putea rămâne fără antrenor. Dan Petrescu, dorit din nou în Rusia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei s-ar putea întoarce din nou în campionatul Rusiei, unde le-a mai antrenat pe Kuban Krasnodar și pe Dinamo Moscova.

Deși echipa sa conduce ierarhia din Liga 1 și e la doar un punct de primăvara europeană, Dan Petrescu ar putea fi tentat de o revenire în Rusia. Tehnicianul CFR-ului e dorit de FC Soci, ultima clasată din Premier Liga.

El ar putea antrena din nou o echipă de la malul Mării Negre, după experiența de la Kuban Krasnodar, notează presa din Rusia. La Soci evoluează și un fost fotbalist din Liga 1, slovemul Miha Mevlja, cel care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo.

”Până acum nu au fost contacte. Petrescu face o treabă bună la Cluj, atât în campionat, cât şi în Europa League, dar orice propunere venită din Rusia va fi analizată cu atenţie. Dan a spus că i-ar plăcea să revină în Rusia şi să câştige trofee. De ce nu la Soci? Dacă va fi dorit, cu siguranţă va lua în considerare această posibilitate. Dar, repet, nu au existat contacte până acum”, a declarat agentul lui Petrescu, Nicolae Pîrnău, potrivit news.ro.

De-a lungul carierei de antrenor, Dan Petrescu le-a pregătit în România pe Sportul Studențesc, Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu-Mureș și CFR Cluj, în Polonia, pe Wisla Cracovia, în Rusia, pe Kuban Krasnodar și pe Dinamo Moscova, în Qatar pe Al Arabi, în Emiratele Arabe Unite, pe Al Nasr și în China, pe Jiangsu Suning și pe Guizhou Hengfeng.

Comenteaza