CFR Cluj are cel mai mare fond de salarii din Liga 1. Campioana cheltuie o sumă uriașă pentru jucătorii care stau în tribună

CFR Cluj are cel mai mare fond de salarii din Liga 1. Campioana cheltuie o sumă uriașă pentru jucătorii care stau în tribună
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia are sub contract mai mulți jucători care evoluează puțin, însă salariile lor depășesc cu mult media campionatului.

Lotul campioanei este cel mai valoros din Liga 1, iar rezultatele din ultimele două sezoane dovedesc acest lucru. Cu toate acestea, Dan Petrescu folosește puțini dintre jucătorii pe care îi are la dispoziție, iar cei care rămân în tribună sunt printre cei mai bine plătiți din campionat. Campioana cheltuie anual 500.000 de euro pe salariile unor fotbaliști care au prins puține minute în 2020, notează Prosport. Printre cei în cauză se numără Pereira, Sylla sau Golofca, care sunt lăsați constant în tribune de Dan Petrescu.

Mijlocașul francez a evoluat ultima la începutul lunii decembrie în duelul cu FC Botoșani, în timp ce Sylla a evoluat ultima dată în luna august, tot împotriva celor de la FC Botoșani. Golofca se află într-o situați mai fericită după ce a prins minutele de la final ale duelului de la Giurgiu, dintre Astra și CFR.

loading...
Comenteaza