CFR Cluj – Astra 1-0. Dan Petrescu revine cu victorie pe banca “feroviarilor”

CFR Cluj – Astra 1-0. Dan Petrescu revine cu victorie pe banca “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus în fața giurgiuvenilor, după o partidă în care jocul ambelor formații a fost unul modest.

Partida din Gruia a început cu un penalty solicitat de Astra încă din primul minut, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Puținii suporteri prezenți la meci au asistat la un joc încâlcit din partea ambelor echipe, iar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire. Cea mai periculoasă fază a “feroviarilor” a venit spre finalul primei reprize, când un balon deviat de Omrani a trecut paralel cu poarta lui Lazar. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Imediat după startul reprizei secunde, Dan Petrescu a mutat ofensiv și l-a introdus pe Moutinho. Portughezul a dinamizat jocul campioanei, iar ocazia sa din minutul 57 anunța ceea ce urma să se întâmple. După o oră de joc, același Moutinho a avut o acțiune bună, dar a fost blocat, balonul ajungând la Mihai Bordeianu, care a înscris cu un șut la colțul lung. “Feroviarii” au conservat perfect rezultatul și au reușit să se impună la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a clujenilor.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Ioniță (Moutinho ‘47), Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani (Bud ‘88), Păun (Costache ‘85)

Astra Giurgiu: Lazar – Belu, Crișan, Cestor (Erico ‘49), Radunovic (Balaure ‘85) – Butean, Mrzljak, Pires, Gheorghe – Roșu (Biceanu ‘73) – Llullaku

După victoria împotriva giurgiuvenilor, CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 36 de puncte. Pentru clujeni urmează un nou meci cu Astra, în semifinalele Cupei.

Comenteaza