CFR Cluj - Astra Giurgiu, primul meci cu Dan Petrescu din nou pe banca tehnică. Unde poate fi vizionat

CFR Cluj - Astra Giurgiu, primul meci cu Dan Petrescu din nou pe banca tehnică. Unde poate fi vizionat
Dan Petrescu | Foto: a1.ro

Antrenorul Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a clujenilor de la CFR, iar sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:30, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu va disputa primul meci. Ardelenii primesc vizita giurgiuvenilor de la Astra, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Echipele probabile

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - C. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovici - A. Ioniță II, Omrani, Peteleu.

Astra Giurgiu (4-4-2): Lazar - Butean, Erico, Cestor, Radunovici - Begue, Mrzljak, Romario, V. Gheorghe - Llullaku, Zoua.

Meciul va fi transmite LIVE pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport. 

Campioana României conduce clasamentul, cu 33 de puncte, în timp ce Astra este pe poziţia a cincea cu 21 de puncte. În sezonul regular, CFR Cluj s-a impus în meciul jucat în deplasare, scor 2-1, în timp ce, în partida retur, cele două au remizat, 1-1. În primele două etape din play-off, clujenii au înregistrat două victorii (3-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi 1-0 cu Viitorul). Astra Giurgiu este la extrema cealaltă, are două înfrângeri: 0-1 cu Universitatea Craiova şi 0-2 cu FCSB.

CFR Cluj şi Astra Giurgiu se vor mai întâlni de două ori în această primăvară, vor juca în semifinalele Cupei României. Primul meci va fi la Cluj, pe 3 aprilie, de la ora 20:00, în timp ce partida retur va fi pe 23 aprilie, la Giurgiu.

Comenteaza