CFR Cluj, ca și eliminată din Europa League. "Feroviarii" au fost umiliți la Belgrad

CFR Cluj, ca și eliminată din Europa League. "Feroviarii" au fost umiliți la Belgrad
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Marius Șumudică a fost învinsă de Steaua Roșie, scor 4-0.

Partida din Serbia a început cum nu se poate mai prost pentru "feroviari", care au primit gol încă din minutul 5. Arlauskis a respins un șut al lui El Fardou, însă Pavkov a fost pe fază și a reluat cu capul în plasă.

Imediat după gol, formația clujeană a încercat să avanseze spre poarta gazdelor, dar s-au lovit de un adevărat zid. Sârbii s-au apărat agresiv și au împiedicat fiecare acțiune a CFR-ului.

Prima oportunitate a campioanei României a venit după un sfert de oră, când Petrila a luat o acțiune pe cont propriu, însă a trimis în brațele lui Borjan, din marginea careului (15).

În minutele ce au urmat, clujenii au reușit sa devină periculoși, grație fazelor fixe. Mai întâi, Ciobotariu a reluat peste după o centrare a lui Deac, iar imediat Pavkov a fost aproape sa înscrie în propria poartă.

În ciuda dominației "feroviarilor", gazdele au lovit în ultima parte a reprizei. La o centrare venită din flancul stâng, Pavkov a deviat cu pieptul pentru Katai, care l-a învins pe Arlauskis (41).

Astfel, Steaua Roșie Belgrad a intrat în avantaj la cabine, scor 2-0.

Jucătorii CFR-ului au intrat bine după pauză, iar Deac a avut prima ocazie a actului secund. La cinci minute de la reluare, internaționalul român a trimis peste transversală dintr-o lovitură liberă de la 20 de m (50).

Totuși, clujenii nu au mai reușit să paseze nici măcar în propria jumătate, iar gazdele au preluat inițiativa.

Căderea campioanei României a fost definitivă în minutul 68, când El Fardou a reușit sa înscrie pentru 3-0.

Sârbii au profitat de inexactitățile din defensiva CFR-ului și au înscris din nou, prin Ivanic, care l-a învins pe Arlauskis cu o lovitură de cap (77).

În ultimele minute ale jocului, Alibec a primit bine în careu și a șutat puternic, dar balonul a lovit transversala (86).

Astfel, CFR Cluj a fost învinsă la Belgrad, scor 4-0, iar șansele de calificare în grupele Europa League sunt aproape nule. 

Comenteaza