CFR Cluj câștigă duelul ultimelor campioane contra Farului. "Feroviarii" sunt la un punct de lider

CFR Cluj câștigă duelul ultimelor campioane contra Farului. "Feroviarii" sunt la un punct de lider
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa antrenată de Andrea Mandorlini s-a impus în fața formației de la malul mării, scor 3-1.

Încercând să profite de avantajul terenului propriu, CFR Cluj a fost echipa mai activă în primele minute ale jocului și a încercat să împingă liniile spre poarta adversă. Chiar și așa, "feroviarii" au ajuns greu în preajma careului oaspeților. Mai mult, după jumătatea reprizei, Farul avea să profite de faptul că elevii lui Mandorlini au redus din turație.

În minutul 25, o combinație între Munteanu și Budescu a surprins apărarea clujeană și l-a lăsat pe cel din urmă într-o poziție ideală, de unde nu l-a iertat pe Sava. Formația din Gruia și-a revenit rapid din șoc, iar 6 minute mai târziu Camora a centrat la colțul lung, Kresic a întors la punctul cu var, de unde Muhar a înscris cu o lovitură de cap (31).

În minutele ce au urmat, situația din teren a revenit la cea din primele minute. CFR Cluj a avut posesia, Farul a încercat să speculeze greșelile gazdelor, însă scorul pauzei în Gruia a fost în cele din urmă 1-1.

Scenariul a fost același și după ce jucătorii celor două formații au revenit de la cabine. "Feroviarii" au avut posesia, însă în zadar. Abia după ce prima oră de joc s-a scurs o acțiune începută din flancul drept a fost finalizată de Muhar, care și-a adus echipa în avantaj (64). Imediat, ghinionistul Juricic a avut parte de o deviere norocoasă, a rămas singur cu Aioani și și-a trecut numele pe lista marcatorilor (68).

Până la final, elevii lui Andrea Mandorlini au ținut de rezultat, în ciuda eforturilor oaspeților de a reduce din ecart. Astfel, CFR Cluj s-a impus cu 3-1 în fața Farului Constanța și s-a apropiat la doar un punct de FCSB, formația care conduce în clasamentul Superligii.

Comenteaza