CFR Cluj caută întăriri pentru defensivă. Care sunt fundașii de pe lista campioanei

CFR Cluj caută întăriri pentru defensivă. Care sunt fundașii de pe lista campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia este în căutare de soluții pentru apărare în perspectiva sezonului viitor.

CFR Cluj s-a bazat în ultimii ani pe un joc defensiv solid, la care au contribuit Paulo Vinicius și Andrei Burcă. Primului îi expiră contractul al finalul stagiunii și, din cauza vârstei, nu poate fi privit ca o soluție de viitor, în timp ce internaționalul român ar putea fi cedat în schimbul unei sume importante. Astfel, campioana este în căutare de fundași centrali.

Deși îi au în lot pe Ben Youssef, Ciobotariu și Cestor, iar Pașcanu va reveni în vară la Cluj, șefii din Gruia au alcătuit o listă cu jucătorii care ar putea face parte din lotul lui Edi Iordănescu din sezonul viitor. Potrivit sport.ro, pe lista CFR-ului se află Andre Chindriș (FC Botoșani, 22 de ani), Yuri (Gaz Metan Mediaș, 26 de ani), Andrei Pițian (Chindia Târgoviște, 25 de ani), Daniel Graovac (Astra Giurgiu, 27 de ani) și Ricardo Grigore (Dinamo, 21 de ani).

Dintre aceștia, stopperul Botoșaniului ar putea fi cea mai costisitoare țintă, în timp ce Pițian sau Graovac ar putea ajunge în gratis în Gruia la finalul actualei stagiuni.

Comenteaza