CFR Cluj, cei mai mulți jucători în echipa etapei a 5-a din Liga 1

CFR Cluj, cei mai mulți jucători în echipa etapei a 5-a din Liga 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Trei jucători ai campionilor au fost remarcați în succesul cu Dinamo, scor 3-1.

După un început ezitant de campionat, clujenii au înregistrat o evoluție în ceea ce privește rezultatele și au ajuns la trei succese consecutive în Liga 1. LPF a prezenat echipa remarcaților din runda a 5-a, iar trei “feroviari” au prins primul 11.

În urma evoluției bune din meciul cu Dinamo, căpitanul Camora e primul dintre cei trei. Fundașul lateral a fost lăudat pentru incursiunile sale ofensive. Cel de-al doilea este Billel Omrani, autor al unui gol și al unui assist. În acest sezon, atacanul francez a marcat de trei ori și a oferit patru pase decisive. Al treilea CFR-ist din listă este Geroge Țucudean, omul care a întors soarta meciului cu fosta sa echipă. Atacantul a bifat și o cifră rotundă în ceea ce privește golurile marcate, ajungând la cota 50, în 159 de meciuri în Liga 1.

Echipa etapei a 5-a din Liga 1 (3-4-3):

Caparco (Concordia Chiajna) – Bălaşa (FCSB), Ţîru (Viitorul), Camora (CFR Cluj) – Omrani (CFR Cluj), Pană (Dunărea Călărași), Gorobsov (Concordia Chiajna), Tsoumou (FC Hermannstadt – Cristea (Poli Iaşi), Ţucudean (CFR Cluj), Drăguş (Viitorul)

Cei trei alături de restul colegilor se pregătesc pentru duelul din play-off-ul Europa League, împotriva lui Dudelange. Partida din Luxembrug va avea loc joi, 23 august.

Comenteaza