CFR Cluj coboară două poziţii în clasamentul federaţiei de istorie a fotbalului, la egalitate cu Feyenoord

CFR Cluj coboară două poziţii în clasamentul federaţiei de istorie a fotbalului, la egalitate cu Feyenoord
Clujenii de la CFR Cluj au coborât două poziţii în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), până pe 386, cu 60 de puncte.

CFR se află, astfel, la egalitate cu Feyenoord Rotterdam (Olanda), Kaiserslautern (Germania), Club Juan Aurich de Chiclayo (Peru), Club Rubio Nu (Paraguay), KS Vllaznia (Albania), Club Sol de America (Paraguay), Cagliari (Italia), Alianza Lima (Peru), Real Sociedad (Spania) şi Portadown FC (Irlanda de Nord).

Steaua Bucureşti a urcat două poziţii şi ocupă locul 84, cu 128,5 puncte, în clasamentul pe luna februarie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

Următoarea echipă română din clasamentul IFFHS, după Steaua, este FC Vaslui, în urcare trei poziţii, până pe locul 96, cu 121,5 puncte, la egalitate cu egiptenii de la Al-Ahly.

Rapid Bucureşti a coborât de pe locul 116 pe 121, având 113,5 puncte, la egalitate cu echipa lui Dorin Goian, Glasgow Rangers (Scoţia).

Dinamo Bucureşti a coborât, de asemenea, însă două poziţii, de pe 1285 pe 130, cu 109,5 puncte, la egalitate cu AEK Atena (Grecia).

Formaţia Gaz Metan Mediaş a urcat de pe locul 151 pe 146, cu 103 puncte, la egalitate cu SD Quito (Ecuador) şi Corinthians (Brazilia).

Campioana Oţelul Galaţi, în coborâre de pe 271, ocupă locul 292, cu 71 de puncte, la egalitate cu Cercle Brugge (Belgia), Istanbul Buyukşehir Belediyespor (Turcia), CS Saprissa (Costa Rica) şi Slovan Liberec (Cehia).

Ultima formaţie din România în clasamentul IFFHS este Pandurii Târgu Jiu, care a urcat de pe locul 411 pe 400, cu 58,5 puncte, la egalitate cu FK Gomel (Belarus), Pachuca CF (Mexic), Boyaca Chico FC (Columbia), CD Haguí (Columbia) şi Misr Al-Maqasah (Egipt).

Comenteaza