CFR Cluj, considerată în continuare favorită la titlu de rivalii din Liga 1: “Au omogenitate și continuitate”

CFR Cluj, considerată în continuare favorită la titlu de rivalii din Liga 1: “Au omogenitate și continuitate”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul uneia dintre formațiile importante din prima ligă consideră că “feroviarii” au în continuare prima șansă la un nou titlu.

Deși FCSB s-a apropiat la doar cinci puncte cu 8 etape înainte de finalul campionatului, CFR Cluj este văzută în continuare drept principala favorite la titlu. Crescut de rivala din oraș, Universitatea Cluj, Bogdan Mitrea consideră că “feroviarii” vor cuceri un nou trofeu.

Căpitanul celor de la Sepsi OSK, care a strâns 172 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc, a analizat trupa condusă de Dan Petrescu, dar a vorbit și despre începuturile carierei, când a evoluat pentru “Șepcile roșii”.

“Cred că CFR Cluj e favorită la câștigarea titlului. Mi se pare mai puternică, pentru că au jucători cu experiență. Intri, joci cu ei, ai ocazii, zici că îi bați ușor, dar la un moment dat îți dau gol. Unu sau două goluri venite de nicăieri și termini cu senzația că puteai să faci mai mult, că puteai să obții mai mult.

Pe alocuri sunt și norocoși. Pe de altă parte sunt și valoroși, dacă au câștigat patru titluri la rând. Majoritatea jucătorilor au rămas, și antrenorul. Au omogenitate și continuitate. E meritul lor și e clar că sunt favoriți în continuare să câștige campionatul.

Și spun asta în calitate de fotbalist crescut de 'U' Cluj, de rivala din oraș. Am terminat junioratul acolo, Universitatea mi-e în inimă, e echipa mea favorită, o să fie mereu. Orice s-ar întâmpla, chiar dacă am fost îndepărat, cum am fost îndepărtat.

Nu o să arunc cuvinte, cum au aruncat alții, niciodată. Am mai fost întrebat des, dacă aș putea juca la CFR, dar, deocamdată, nu a fost cazul să fac alegerea asta grea. Răspund mereu că 'U' Cluj este echipa mea favorită, la fel cum Clujul este acasă pentru mine”, a spus fundașul pentru sport.ro.

Comenteaza