CFR Cluj continuă campania de achiziții: “Trebuie să luăm un fundaș central și să ne definitivăm lotul”

CFR Cluj continuă campania de achiziții: “Trebuie să luăm un fundaș central și să ne definitivăm lotul”
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange

Campioana încearcă să se întârească în perspectiva partidelor din preliminariile cupelor europene.

După ce în sezonul trecut au fost eliminați rușinos din play-off-ul Europa League, de Dudelange, clujenii speră acum să ajungă în faza grupelor într-o competiție continentală. Traseul va fi unul foarte complicat, iar conducerea formației din Gruia a căutat deja întăriri pentru sezonul viitor. După transferurile lui Rondon și Luis Aurelio, “feroviarii” încearcă să își îmbunătățească și defensiva.

Bogdan Mara susține că formația din Gruia caută un fundaș străin. “Până începem pregătirea trebuie să luăm un fundaș central și să ne definitivăm lotul. O să luăm un fundaș central care nu evoluează în România și nu este român. Vrem să formăm un lot competitiv care să facă față pe două fronturi”, a declarat oficialul campioanei, pentru Digisport.

Mara a confirmat și transferurile celor doi jucător de la Gaz Metan. “Rondon este un jucător foarte bun. Am jucat împotriva lui. Rondon nu este peste Țucudean, dar poate fi peste Omrani. La ce avem noi acum în campionat, Rondon este o achiziție foarte bună. Luis Aurelio este și el un jucător foarte bun care îl poate oricând înlocui pe Culio”, a spus Mara.

Comenteaza