CFR Cluj continuă negocierile pentru prelungirea contractului cu Omrani: “I-am făcut o ofertă foarte bună”

CFR Cluj continuă negocierile pentru prelungirea contractului cu Omrani: “I-am făcut o ofertă foarte bună”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii campioanei anunță că i-au făcut o nouă propunere atacantului francez, al cărui contract va expira la finalul sezonului.

Intrat în ultimele 6 luni ale înțelegerii cu formația din Gruia, Billel Omrani poate semna cu orice club. Totuși, “feroviarii” își doresc să îl păstreze pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani. Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a anunțat că CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere de prelungire francezului.

”El are ofertă de la noi și suntem în discuții cu el. Vom vedea dacă va dori să continue. E în ultimele șase luni și e normal și are dreptul să discute cu orice echipă dorește. Noi i-am făcut o ofertă foarte bună și discutăm despre ea. Restul depinde de el și el va decide ce vrea zile.

Zilele următoare probabil o să avem o discuție finală. Mai sunt câteva zile până se închide perioada de transferuri, iar apoi vom vedea ce facem. E o ofertă foarte bună pentru el și pentru club.

Rămâne de văzut. Sincer a rămas că ne vom așeza la masă zilele următoare. Până în vară e jucătorul CFR-ului. Din vară are dreptul să plece oriunde. Va rămâne la club până la finalul sezonului”, a declarat Bogdan Mara pentru Fanatik.

Comenteaza