CFR Cluj continuă transferurile de la rivale. Dan Petrescu își ia un nou fundaș dreapta

CFR Cluj continuă transferurile de la rivale. Dan Petrescu își ia un nou fundaș dreapta
| Foto: prosport.ro

Deși campionatul este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, “feroviarii” își pregătesc cu atenția strategia pentru perioada de vară.

Chiar dacă Liga 1 este suspendată și nu se știe data la care fotbalul va relua activitatea, clubul din Gruia continuă campania de transferuri. După ce și-au asigurat serviciile lui Bălgrădean, portarul FCSB-ului, “feroviarii” pregătesc un nou transfer de la o rivală.

Este vorba despre fundașul dreapta Ivan Martic, care și-a reziliat zilele trecute contractul cu CS U Craiova. Informația a fost confirmată chiar de oficialul oltenilor, Gică Craioveanu, notează GSP.

Astfel, Dan Petrescu are o nouă soluție pentru postul de fundaș dreapta, poziție pe care mai pot evolua Cristi Manea, Mateo Susic, Alex Chipciu, Denis Ciobotariu, Andrei Burcă dar și Mihai Butean, în prezent împrumutat la Gaz Metan Mediaș.

În vârstă de 29 de ani, Martic a mai evoluat de-a lungul carierei la St. Gallen, Schaffhausen (ambele Elveția), Hellas Verona, Spezia (ambele Italia) și Rijeka (Croația). În palmaresul său se află un titlu de campion al Croației, o Cupă a Croației și o Cupă a României.

Comenteaza