CFR Cluj, cu ochii pe un fotbalist de națională. “Feroviarii” caută soluții pentru ofensivă

CFR Cluj, cu ochii pe un fotbalist de națională. “Feroviarii” caută soluții pentru ofensivă
| Foto: foto facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Campioana își dorește să îmbunătățească opțiunile din atac și a încercat să negocieze cu un fotbalist, prezent constant în echipa lui Cosmin Contra.

Formația din Gruia încearcă o schimbare aproape totală a compartimentului ofensiv, unde au confirmat doar trei jucători în actualul sezon, Țucudean, Omrani și Păun. Astfel, Urko Vera, Mailat și Tambe au plecat, iar italianul De Luca este și el aproape de o despărțire de CFR Cluj.

Pentru a-I oferi mai multe soluții în atac lui Antonio Conceicao, conducătorii campioanei și-au îndreptat atenția către un fotbalist de națională. Conform Prosport, directorul sportiv Daniel Stanciu l-a contactat pe Dorin Rotariu. Totuși, fotbalistul ce evoluează în Olanda, la AZ Alkmaar, a refuzat categoric o revenire în țară.

Fotbalistul crescut de Poli Timișoara nu traversează cea mai bună perioadă a carierei și a strâns doar opt partide în Eredivisie în actualul sezon. La nivel de seniori, Rotariu a mai evoluat pentru Dinamo, Club Brugge (Belgia), Royal Mouscron (Belgia). Tânărul atacant a strâns cinci selecții pentru echipa națională, reușind să marcheze și un gol.

Comenteaza