CFR Cluj: "Dan Petrescu la Celtic, un subiect închis"

CFR Cluj: "Dan Petrescu la Celtic, un subiect închis"

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce au apărut informații potrivit cărora Dan Petrescu ar fi dorit de clubul scoțian Celtic Glasgow.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Consider că este un subiect închis. A confirmat și el lucrul ăsta, a explicat de ce a declarat anumite lucruri, care într-adevăr au fost interpretate ca o despărțire, dar chiar și atunci erau pe un făgaș normal. Nu am de unde să știu despre interesul lui Celtic”, a spus directorul de scouting Marius Bilașco, la Pro Sport Live.

Cei de la CFR Cluj spun că nici nu se gândesc să renunțe la Petrescu. „Dacă ai un antrenor care îți ia de trei ori campionatul, te califică de două ori în Europa, tu ce ai face? Întotdeauna a fost greu de ținut Dan Petrescu. Un antrenor are nevoie de continuitate, de încredere, de tot suportul conducerii și atunci totul se vede pe teren.

Noi sperăm ca el să își ducă contractul la bun sfârșit. Într-adevăr, există această tentație, există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câștige la Cluj. Din punctul meu de vedere, din ce am discutat și cu el, lucrurile nu se îndreaptă spre direcția asta”, a mai spus Bilașco.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2022. Salariul său la CFR Cluj este de 500.00 de euro pe an, plus bonusuri de performanță.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza