CFR Cluj, debut cu stângul în returul Ligii 1. Înfrângere surprinzătoare pentru "feroviari" cu Poli Iași

CFR Cluj, debut cu stângul în returul Ligii 1. Înfrângere surprinzătoare pentru "feroviari" cu Poli Iași
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a suferit cel de-al treilea eșec al sezonului în campionat, în prima etapă a returului. 

Partida disputată la Botoșani a început perfect pentru "feroviari", care au deschis repede scorul prin Costache. Rondon a trimis o lovitură de cap în transversală, iar mijlocașul campioanei a recuperat balonul și a înscris. Gazdele au răspuns imediat, printr-o dublă ocazie a lui Cristea și Horșia. Clujenii au încercat sa majoreze diferența, iar Rondon de două ori și Costache au trecut pe lângă cel de-al doilea gol. Totuși, ocaziile s-au răzbunat, iar chiar înainte de pauză, iar Passaglia l-a învins pe Arlauskis cu un șut de la distanță. Astfel, scorul pauzei a fost 1-1.

Actul secund a fost unul sărac în faze de poartă, în ciuda faptului că ambele formații alergau după cele trei puncte. Nou intratul Gallego a avut o nouă oportunitate, însă defensiva clujeană a intervenit salvator. Totuși, cu un sfert de oră înainte de final, Arlauskis a fost învins din nou, de Gallego. "Feroviarii" nu au reușit să revină și au suferit ce de-a treia înfrângere a sezonului în Liga 1.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vincius, Pașcanu, Camora - L. Aurelio (Deac '65), Hoban, Păun - Costache (Bordeianu' 78), Rondon, Pereira (Golofca '65)

Poli Iași: Târnovanu - Cabral (Gallego' 46), Mihalache, Diallo, Badic - Passaglia, Loshaj - Popadiuc (Devesa '79), Breeveld, Horșia (F. Cristea) - A. Cristea 

Comenteaza