CFR Cluj, demonstrație de forță pe terenul lui FC Botoșani. Campioana se menține pe primul loc în Liga 1

CFR Cluj, demonstrație de forță pe terenul lui FC Botoșani. Campioana se menține pe primul loc în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii au învins cu 5-1, într-un meci în care căpitanul Camora a oferit trei pase decisive.

“Feroviarii” au început bine partida din Moldova, iar în minutul 10, elevii lui Toni Conceicao au reușit să deschidă scorul, prin autogolul lui Chitoșcă, după o încurcătură în careul gazdelor. Deși botoșănenii au fost mai periculoși în ofensivă, Culio a reușit să majoreze diferența cu un șut la marginea careului. După cel de-al doilea gol, “feroviarii” au cedat inițiativa și au oferit posesia balonului gazdelor. Până la pauză, gazdele au fost aproape de a egala, după ce au lovit de două ori bara, prin Ongenda și Golofca.

Deși actul secund a avut un start echilibrat, la 10 minute de la reluare, Păun a primit o pasă de la Deac și a tras din prima de la 20 de m, ducând scorul la 3-0. Imediat după gol, clujenii mai puteau marca prin același Deac, dar și prin Djokovic, după mai bine de o oră de joc. În ultima parte a jocului, CFR-iștii s-au dezlănțuit, iar Deac a înscris și el după o pasă bună a lui Camora. Tot căpitanul campioanei l-a servit excelent pe Omrani care a dus scorul la 5-0. Singura consolare a gazdelor a fost golul superb marcat de Ongenda, din lovitură liberă.

Echipe de start:

FC  Botoșani: Brînză – Dumitraș, Miron, Burcă, Chitoșcă – Papa (Chindriș ‘85), Karaboue – Golofca (Trujic ‘61), Ongenda, Fabbrini – Roman (Fulop ‘68)

CFR Cluj: Fernandez – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac (Ioniță ‘84), Omrani (Mailat ‘80), Păun (Costache ‘74)

CFR Cluj se menține pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte. Următorul joc pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva Dunării Călărași.

Comenteaza