CFR Cluj, doar remiză la Iași și clujenii ratează șansa de a egala FCSB

CFR Cluj, doar remiză la Iași și clujenii ratează șansa de a egala FCSB
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" au încheiat la egalitate, 1-1, într-un nou meci în care nu au impresionat. 

CFR a controlat încă de la început partida din “Copou”. Elevii lui dan Petrescu au avut o posesie de 60% după primele 10 minute, dar ocaziile mari au aparținut ieșenilor. Frăsinescu a lovit bara în minutul 5, iar Cristea a șutat periculos pe lângă poarta lui Arlauskis. Treptat gazdele au preluat inițiativa. După o jumătate de oră, Frăsinescu și Boli au ieșit accidentați, în urma unei faze de la mijlocul terenului.

Oaspeții au revenit în atac pe final de repriză.  În minutul 36, Deac a centrat din corner, Omrani a întors cu capul în fața porții, iar Țucudean a marcat simplu. Ieșenii au răspuns printrun șut al lui Cristea, dar portatul CFR-ului a reținut. Astfel, scorul pauzei era în favoarea “feroviarilor”, 1-0.

Gazdele au început mai bine partea secundă, dar nu au amenințat serios poarta clujeană. În minutul 50, partida a fost oprită pentru că centralul, Ovidiu Hațiegan, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Prima ocazie a CFR-ului a venit după mai bine de 15 minute din actul secund, când Omrani a reluat puțin pe lângă cu capul.

Patru minute mai târziu, Andrei Cristea a reușit să restabilească egalitatea, din penalty, după ce Sin a fost faultat în careu de Bordeianu. Milocașul venit de la FC Botoșani a încercat să se revanșeze, dar șutul său a ratat de puțin ținta. Ultima fază importantă a fost în minutul 89, când Țucudean a fsot blocat perfect, desi avea poarta goală în față. La final, tabela indica 1-1 și CFR ratează șansa de a egala FCSB în clasament. După ultimul fluier al arbitrului, "feroviarii" l-au înconjurat pe central și au protestat vehement.

Dan Petrescu a început în formula: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli (Mureșan ‘30), Camora – Culio, Hoban (Mailat '67), Bordeianu – Omrani (Costache '78), Țucudean, Deac

Flavius Stoican a trimis în teren următorul prim “11”: Rusu – Sin, Frăsincescu (Jagodinskis ‘30), Mihalache, Panțîru (Danale ‘46) – Platini (Ștefănescu '75), Qaka, Cioinac, Zaharia – Joalisson, Andrei Cristea

Clujenii se află pe locul al doilea în Liga 1, cu 40 de puncte, la două distanță de FCSB. Cele două se întâlnesc în meci direct duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45.

Comenteaza