CFR Cluj, doi oameni în topul celor mai buni marcatori ai Ligii 1

CFR Cluj, doi oameni în topul celor mai buni marcatori ai Ligii 1
Formația clujeană are doi jucători în primii patru golgheteri ai campionatului.

Duelul pentru primele locuri din Liga 1 dintre CFR, FCSB și CSU Craiova se poate observa și în clasamentul celor mai buni marcatori. Echipa din capitală domină acest top și are patru jucători cu peste 5 goluri marcate. Remarcații echipei roș-albastre sunt Gnohere (12), Fl. Tănase (9), Budescu (7) și Man (7).

"Feroviarii" sunt reprezentați în clasament de două dintre achizițiile din această iarnă, George Țucudean și Alexandru Ioniță. După ce a reușit să înscrie pentru prima oară în tricoul CFR-ului, atacantul adus de la Viitorul se află acum pe primul loc în topul marcatorilor, alături de Gnohere, cu 12 goluri. Cu cele 10 goluri marcate în prima parte a sezonului, la Astra, Ioniță se află pe locul 3 în acest clasament. Din echipa clujeană, Culio este urmăritorul celor doi, cu 7 goluri în acest sezon.

CSU Craiova este reprezenată de cei 3 oameni de viteză din atac. Cu 11 goluri, Gustavo se află pe locul 2, în timp ce Alex Băluță cu 8 și Alexandru Mitriță cu 7 speră să egaleze performațele colegului lor brazilian.

CFR concurează cu FCSB și în ierarhia celor mai buni pasatori decisivi din Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu e reprezentată de Ciprian Deac, care ocupă și primul loc cu 10 pase decisive. Formația din capitală e reprezentată tot de Constantin Budescu, dar fostul jucător al Astrei are doar 7 pase decisive.

Clujenii vor juca în ultima etapă a sezonului regulat împotriva echipei Juventus București. Partida va fi disputată în deplasare, în 25 februarie, de la ora 18.

Comenteaza