CFR Cluj domină echipa etapei din Liga 1. Trei fotbaliști din Gruia, printre remarcați

CFR Cluj domină echipa etapei din Liga 1. Trei fotbaliști din Gruia, printre remarcați
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat formația ideală a etapei cu numărul patru din Liga 1, iar trei jucători ai campioanei au fost remarcați pentru performanțele lor.

“Feroviarii” au jucat din nou în deplasare în runda cu numărul patru, împotriva unei nou-promovate. Scorul din partida cu Chindia Târgoviște a fost același ca și cel din duelul cu Academica Clinceni, 4-1. Totuși, elevii lui Viorel Moldovan le-au pus probleme serioase clujenilor, cel puțin în prima repriză. Chiar dacă au fost conduși la pauză, campionii au revenit în actul secund și s-au impus categoric în fața echipei dâmbovițene.

Pentru jocul făcut în meciul de la Ploiești, trei jucători ai formației din Gruia au fost incluși în echipa etapei. Este vorba despre Mihai Butean, Adrian Păun și Ciprian Deac. Fundașul a fost lăudat pentru evoluțiile constante, dar și pentru faptul că a reușit o pasă de gol. Păun, care s-a aflat și pe lista marcatorilor a continuat seria bună de meciuri din acest sezon. Deac, marcator a două goluri în duelul cu Chindia și-a demonstrat din nou imporanța pentru echipa CFR-ului.

Echipa ideală a etapei cu numărul patru din Liga 1:

Pleșca (Gaz Metan Mediaș) – Butean (CFR Cluj), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș), Viera (Hermannstadt) – Petrescu (Hermannstadt), Ciobanu (Viitorul), Păun (CFR Cluj), V. Gheorghe (Astra Giurgiu) – Deac (CFR Cluj), Popa (Dinamo), Alibec (Astra Giurgiu). Antrenor: Dan Alexa (Astra Giurgiu)

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Hermannstadt, din etapa a cincea. Partida e programată sâmbătă, 10 august, de la ora 21:00. Până la întâlnirea cu sibienii, “feroviarii” vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor, împotriva scoțienilor de la Celtic, miercuri, de la ora 21:00.

Comenteaza