CFR Cluj dorește amânarea partidei de Cupă cu FC Botoșani: “Încă aşteptăm un răspuns afirmativ din partea Federaţiei”

CFR Cluj dorește amânarea partidei de Cupă cu FC Botoșani: “Încă aşteptăm un răspuns afirmativ din partea Federaţiei”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii și-ar dori să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti jocurile din grupele Europa League și au cerut amânarea meciului de Cupă.

Formația din Gruia a debutat cu dreptul în grupele Europa League, cu o victorie în fața celor de la Lazio Roma. “Feroviarii” nu vor avea timp să sărbătorească prea mult deoarece sâmbătă îi așteaptă un nou meci de foc, derby-ul cu FCSB. Din cauza programului încărcat pe care echipa îl are până la finalul lunii octombrie, clujenii și-ar dori amânarea meciului din Cupa României, împotriva celor de la FC Botoșani. Formația din Moldova e de acord cu disputarea partidei la o dată ulterioară, însă Federația nu a oferit încă un răspuns.

“Nu e uşor să jucăm din trei în trei zile. Avem deja multe meciuri în spate. Am avut multe deplasări sezonul ăsta. Nu vom putea să fim proaspeţi din punct de vedere fizic. Din păcate, avem şi un meci de Cupă miercuri. Ne-am dorit foarte mult să îl amânăm. Am vrut să pregătim meciurile din Europa League.

Cei de la Botoşani şi-au dat acordul să jucăm când sunt meciurile naţionalei României.  Puteam juca fără probleme atunci. Nu era o problemă să jucăm fără jucătorii convocaţi. Avem nevoie să pregătim meciuri de Europa. E o deplasare foarte grea la Botoşani, atât din punct de vedere al distanţei cât şi al adversarului. Încă aşteptăm un răspuns afirmativ din partea Federaţiei”, a declarat Bogdan Mara pentru Digisport.

Programul CFR-ului până la finalul lunii octombrie:

FCSB (deplasare) – Liga 1

FC Botoşani (deplasare) – Cupa României

Gaz Metan (acasă) – Liga 1

Celtic (deplasare) – Europa League

Viitorul (deplasare) – Liga 1

CS U Craiova (acasă) – Liga 1

Rennes (deplasare) – Europa League

Poli Iaşi (deplasare) – Liga 1

Comenteaza