CFR Cluj, două lovituri pe piața transferurilor după titlu. Balotelli și Stanciu sunt așteptați în Gruia

CFR Cluj, două lovituri pe piața transferurilor după titlu. Balotelli și Stanciu sunt așteptați în Gruia

Prin vocea patronului, Nelu Varga, campionii au anunțat două mutări importante pe piața transferurilor.

Cu gândul la un nou parcurs european însemnat, “feroviarii” pregătesc mutări importante în perioada de mercato. Patronul formației a anunțat că echipa sa este cu ochii pe fostul internațional italia Mario Balotelli și pe Nicușor Stanciu. În plus, Nelu Varga l-a reconfirmat în funcție pe Dan Petrescu.

“Nu vreau să spun foarte multe, doar câteva cuvinte. Toată viaţa mea mi-am dorit să câştig un campionat pe teren. Adevăratul campion câştigat este cel pe teren, nu la masa verde. Azi am demonstrat că suntem o echipă de forţă, ne-am luptat cu toate forţele care se văd şi care nu se văd. Am încercat să fim cât se poate de corecţi de când am venit la echipă.

 Am încercat mereu să fim pe locul 1, să asigurăm tot ce e mai bun la echipă şi să ne calificăm în cupele europene. Încerc să continui spiritul care a fost format de Paszkany şi Mureşan. Nu pot să uit de ei, pentru că au fost persoane emblematice pentru acest club şi încercăm să ducem mai departe ce au adus ei la club.

Putem să mergem în Liga Campionilor. Am încercat mereu să oferim tot ce e mai bun, să se bată cu orice echipă, chiar şi cu Barcelona. Vom face două transferuri foarte importante, pe care le vom anunţa în aproximativ două săptămâni. Unul dintre ele îl vizează pe un mare golgheter al Italiei, celălalt e cel care ne-a răpus în Liga Campionilor.

Se poate să fie Stanciu. Încercăm să obţinem semnătura lui. O să fie o surpriză pentru toţi cei care vor urmări Liga 1 şi Liga Campionilor, transferul din Italia. Toată viaţa mea nu m-am gândit să-l schimb pe Dan Petrescu”, a spus Nelu Varga, la Look Sport.

Comenteaza