CFR Cluj – Dudelange 2-3. Niciun jucător nu a luat notă de trecere după umilința din Gruia

CFR Cluj – Dudelange 2-3. Niciun jucător nu a luat notă de trecere după umilința din Gruia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul Conceicao a picat și el cel mai important examen din acest sezon.

Campionii au oferit joi seara, în Gruia, unul dintre cele mai negre momente din istoria fotbalului românesc. CFR Cluj a fost umilită de campioana Luxemburgului, Dudelange, 5-2 la general, după ce oaspeții au condus chiar și cu 3-0. Înrteaga echipă clujeană a prestat un joc mult sub așteptări, cu care nu a putut depăși un adversar care s-a pregătit surprinzător de bine.

Jesus Fernandez – Nota 2 – Goalkeeper-ul nu a mai repetat evoluția bună de la Mediaș și se poate considera că a avut o parte din vină la ultimele două goluri marcate de Dudelange

Cristian Manea – Nota 2 – Tânărul internațional a avut o evoluție slabă, ca și toți colegii lui, de altfel. Manea nu s-a remarcat nici în atac nici în apărare, iar centrările sale au fost lipsite de acuratețe.

Paulo Vinicius – Nota 2 – Vârsta își spune din ce în ce mai mult cuvântul în cazul brazilianului. Apărătorul central nu a mai oferit siguranța din sezonul trecut și a fost depășit cu ușurință de adversari.

Adam Lang – Nota 2 – Fundașul maghiar a evoluat în nota echipei și, la fel ca și colegul său din centru apărării, nu a putut face față ofensivei luxemburgheze.

Mario Camora – Nota 3 – Căpitanul CFR-ului a încercat să fie motorul echipei și să îi impulsioneze pe colegii săi, însă, în cele din urmă, nu a putut face nimic pentru a schimba soarta calificării.

Mihai Bordeianu – Nota 2 – Una dintre problemele echipei clujene în dubla cu Dudelange a fost inabilitatea de a controla centru terenului. Mijlocașul venit de la FC Botoșani a fost unul dintre motivele pentru care CFR a pierdut lupta la mijloc.

Mate Males – Nota 2 – Croatul a fost aproape inexistent pe teren în partida cu luxemburghezii. Mijlocașul nu a contribuit cu nimic nici la faza defensivă, dar nici la cea ofensivă.

Billel Omrani – Nota 3 – Francezul s-a zbătut mult în prima parte și chiar a făcut schimb de locuri cu Mailat pentru a le pune probleme mai mari adversarilor. Chiar dacă a marcat un gol, Omrani nu a fost cu mult peste colegii săi.

Alex Ioniță – Nota 2 – Deși trebuia să fie omul care să coordoneze acțiunule ofensive ale CFR-ului, Ioniță a driblat mai mult pe loc, ba chiar s-a încurcat în propriile fente.

Sebastian Mailat – Nota 2 – Tânărul mijlocaș avea misiunea de a destabiliza apărarea adversă prin acțiuni în viteză și driblinguri. Totuși, fotbalistul venit de la Timișoara a dezamăgit din nou.

George Țucudean – Nota 2 – Golgheterul CFR-ului a avut o evoluție ștearsă și a petrecut mai mult timp certându-se cu arbitrul. Atacantul nu a putut da randamentul cu care i-a obișnuit pe fani în fața apărării lui Dudelange.

Robert Tambe – Nota 4 – A intrat în minutul 46 în locul lui Mailat. Apariția sa în teren a schimbat jocul CFR-ului, dar Dudelange a marcat repede două goluri și calficarea era deja pierdută. Totuși, camerunezul a reușit să înscrie în minutul 85.

Alexandru Păun – Nota 2 – Intrarea sa în locul lui Bordeianu nu a schimbat cu nimic jocul campionilor. Chiar dacă a încercat câteva acțiuni în banda stângă a fost oprit de fiecare dată.

Julio Baptista – Nota 2 – Brazilianul l-a înlocuit pe Țucudean în minutul 68, dar nu a reușit să se remarce în cele 25 de minute petrecute în teren. Lipsa de pregătire fizică este în continuare vizibilă.

Antonio Conceicao – Nota 2 – Portughezul a propus aceeași tactică cu care ne-a obișnuit și nu a încercat vreo mutare surprinzătoare care să îi destabilizeze pe cei de la Dudelange.

După eliminarea din Europa League, CFR rămâne doar cu lupta din Liga 1. Clujenii vor juca duminică, 2 septembrie, de la ora 18:30, împotriva Viitorului.

Comenteaza