CFR Cluj – Dunărea Călărași 0-0. “Feroviarii” pierd puncte importante pe propriul teren

CFR Cluj – Dunărea Călărași 0-0. “Feroviarii” pierd puncte importante pe propriul teren
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii au remizat alb împotriva nou-promovatei și pot pierde primul loc în clasamentul Ligii 1.

Echipa lui Antonio Conceicao a început în forță partida din Gruia, iar Țucudean și Camora au trecut pe lângă gol încă din primele 10 minute de joc. După o serie excelentă de pase ale clujenilor, Păun a ratat cea mai mare ocazie a primei părți. Dominația CFR-ului a continuat pe toată durata reprizei, oaspeții fiind forțați să stea cantonați în propria jumătate. La ultima fază a primelor 45 de minute, șutul lui Țucudean a fost respins de pe linia porții, iar scorul a rămas neschimbat înainte de intrarea la cabine.

Oaspeții au început mai bine actul secund și au fost aproape de a deschide scorul, la o fază asemănătoare cu cea a lui Țucudean din finalul primei părți. Tot “feroviarii” au avut inițiativa după ocazia echipei lui Dan Alexa, dar portarul Dunării, Straton, a prins o zi mare. Fostul rapidist a respins, pe rând, șuturile lui Omrani, Vera și Culio. Deși CFR-ul a forțat deschiderea scorului, iar Țucudean a fost din nou aproape de gol în prelungiri, partida s-a încheiat 0-0.

Următorul meci pentru echipa lui Toni Conceicao va fi în deplasare, împotriva Concordiei Chiajna.

CFR - Dunărea Călărași 0-0

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vincius, Mureșan, Camora – Djokovic, Culio – Omrani (Vera 72'), Deac, Păun (Mailat 63') – Țucudean. Antrenor: Toni Conceicao.

Dunărea Călărași: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Walace, Mendy – Cucu (Pușcaș 64'), Bourceanu – Carnat, Clemence (Honciu 72'), Keyta (Munteanu 81') – Mediop Ndiaye. Antrenor: Dan Alexa.

 

Comenteaza