CFR Cluj e gata pentru primul meci oficial al sezonului: “Nu trebuie să facem niciun pas greșit”

CFR Cluj e gata pentru primul meci oficial al sezonului: “Nu trebuie să facem niciun pas greșit”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia începe noua stagiune cu un meci în preliminariile Ligii Campionilor, împotriva lui Borac Banja Luka.

După un cantonament în Austria, CFR Cluj este la doar câteva ore distanță de startul noului sezon. Cu un nou antrenor, Marius Șumudică, “feroviarii” vor întâlni Borac Banja Luka, din Bosnia Herzegovina, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Marius Bilașco, oficialul formației din Gruia, recunoaște că echipa clujeană nu cunoștea prea multe detalii depre adversar în momentul tragerii la sorți, însă acum “feroviarii” sunt pregătiți din toate punctele de vedere.

”Timpul trece foarte repede, începem noua campanie cu un meci acasă. La momentul tragerii la sorți nu știam foarte multe lucruri despre echipă (n.r.- Borac), dar între timp am reușit să adunăm mai multe informații.

Nu trebuie să facem niciun pas greșit, noi ne propunem să repetăm performanțele din anii trecuți. Suntem nevoiți să trecem de acest tur. Borac este o echipă cu jucători experimentați, o echipă care pune probleme în momentul când tu nu știi să gestionezi anumite momente.

Cunoaștem anumiți jucători, trebuie să fim atenți la primul meci, acasă. A fost un cantonament reușit, lung, am stat multe zile împreună.

A fost un start nou, am avut jucători noi, iar atunci s-a luat decizia să petrecem mai mult timp împreună. Nu ne gândeam că turul 2 ar putea să fie cu un adversar mai slab cotat decât în turul 1, trebuie să profităm de această poziție”, a spus Marius Bilașco pentru Digisport.

Partida dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka se va disputa marți, de la 20:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza