CFR Cluj, eșec la primul amical al anului

CFR Cluj, eșec la primul amical al anului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a fost învinsă de echipa belgiană KAA Gent, scor 2-1, în cantonamentul din Spania.

Lipsiți de ritm având în vedere pauza îndelungată de la ultimul joc oficial, "feroviarii" au început bine, iar Bîrligea a marcat încă din minutul 12, dar reușita a fost anulată. Tot atacantul a fost aproape de deschiderea scorului, dar tabela a rămas neschimbată (17).

Belgienii au pus probleme abia înspre finalul primei părți, când Sava a salvat în două rânduri din situație de 1 la 1. Așadar, scorul pauzei între CFR Cluj și KAA Gent a fost 0-0.

Situația s-a schimbat în prima jumătate a actului secund, când trupa calificată în primăvara UEFA Conference League a apăsat accelerația. Un jucător de la Gent a scăpat singur cu Sava, iar tânărul portar nu a mai putut interveni (56), iar o eroare a lui Kresic a adus și cea de-a doua reușită belgiană (64).

"Feroviarii" au revenit în meci în minutul 77, când Deac a transformat o lovitură de pedeapsă. Totuși, a rămas singura reușită a echipei clujene, care a fost învinsă de KAA Gent, scor 2-1.

Echipa de start:

Sava - Kresic, Ajeti, Ilie - Manea, Tachtsidis, Muhar, Camora - Avounou - Bîrligea, Otele. Au mai evoluat: Hindrich - Mogoș, Boben, Fică, Cvek, Deac, Davordzie, Filip, Serebe, Ciubăncan, Aussi

Comenteaza