CFR Cluj este în căutare de întăriri pentru ofensivă: "Lucrăm deja la asta"

CFR Cluj este în căutare de întăriri pentru ofensivă: "Lucrăm deja la asta"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia țintește aducerea a cel puțin un atacant în perioada de mercato din iarnă.

Deși sub comanda lui Andrea Mandorlini, "feroviarii" își propun un joc mai ofensiv decât cel prestat cu Dan Petrescu la conducere, oficialii clubului clujean caută în continuare soluții pentru compartimentul ofensiv.

Prin vocea președintelui Cristi Balaj, CFR Cluj a anunțat că în următoarea perioadă de mercato atenția se îndreaptă în special către un atacant, iar căutările au demarat deja.

"Vom face finisaje în iarnă. Vom aduce câțiva jucatori, cu siguranță și atacant, lucrăm deja la asta. Vor rămâne majoritatea jucătorilor", a declarat Balaj pentru iamsport.ro

Luka Juricic (13 meciuri - 2 goluri), Daniel Bîrligea (21 de meciuri - 5 goluri - 5 pase decisive) și Philip Otele (21 de meciuri - 6 goluri - 4 pase decisive) sunt soluțiile pe care Andrea Mandorlini le are la dispoziție în compartimentul ofensiv.

De asemenea, în actualul sezon a contribtui și Jefte Betancor, cu două goluri și două pase decisive în 17 meciuri, dar contractul său a fost reziliat în urmă cu două săptămâni pe motive de indisciplină.

Comenteaza