CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul celor de la CS U Craiova

CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul celor de la CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se duelează cu echipa care forțează accederea pe podiumul Superligii.

Fără victorie în ultimele trei meciuri de campionat, CFR Cluj are parte de o deplasare complicată, pe terenul unei formații care se află în revenire de formă, după instalarea bulgarului Ivaylo Petev pe banca tehnică.

Instalat la începutul lunii noiembrie, tehnicianul în vârstă de 48 de ani i-a condus pe olteni spre două succese consecutive în Superligă, 1-0 cu Dinamo și 3-1 contra celor de la Oțelul Galați. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Mai mult, CFR Cluj se deplasează pe un teren pe care nu a mai câștigat de 4 meciuri, ultimul succes fiind cel din 2021, când "feroviarii" se impuneau în Oltenia cu 3-1, grație reușitelor semnate de Adrian Păun (2) și Ciprian Deac.

În precedenta întâlnire dintre cele două formații, scorul a fost egal, 1-1. Crețu a marcat repede în Gruia, însă Yeboah a egalat până la pauză și a stabilit rezultatul final.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa astăzi, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza