CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul revelației din Superligă

CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul revelației din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se va duela cu Oțelul Galați, în runda cu numărul 28 a sezonului regulat.

Cu 4 victorii în 5 partide de la numirea lui Adrian Mutu pe banca tehnică, CFR Cluj se deplasează pe terenul unei formații care excelează mai degrabă în duelurile din deplasare, nu în fața propriilor fani.

Mai mult, după o primă parte a campionatului excelentă, Oțelul se află într-o oarecare scădere de formă și are o singură victorie în partidele de pe teren propriu în 2024.

Gălățenii au câștigat doar de 4 ori împotriva CFR-ului

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 23 de ori, de patru ori a câștigat Oțelul, de 15 ori s-au impus "feroviarii", iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci dintre cele două echipe în Superligă a avut loc în octombrie 2004, iar CFR Cluj se impunea cu 1-0. Abia doi ani mai târziu, gălățenii câștigau pentru prima dată, cu același scor.

Meci special pentru Dorinel Munteanu

Chiar dacă nu va fi prezent pe banca tehnică a gazdelor, jocul cu CFR Cluj va fi unul special pentru fostul internațional. Dorinel Munteanu şi-a început cariera de tehnician principal chiar pe banca grupării din Gruia, în sezoanele 2005-2006 și 2006-2007, când a activat ca jucător-antrenor.

În schimb, în cele 12 meciuri pe care le-a disputat împotriva "feroviarilor", fostul mijlocaș a înregistrat două victorii, două remize și 8 eșecuri.

Partida dintre CFR Cluj și Oțelul Galați se va disputa astăzi, de la 21:00.

Comenteaza