CFR Cluj evoluează azi la Craiova în play-off-ul Superligii

CFR Cluj evoluează azi la Craiova în play-off-ul Superligii
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana se va duela cu formația care i-a provocat ultima înfrângere în campionat.

După pauza internațională, CFR Cluj revine la lupta pentru titlu și își continuă parcursul în play-off cu o deplasare pe terenul celor de la CS U Craiova, unde "feroviarii" au pierdut în februarie, scor 2-0. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

După acel joc, au urmat pentru clujeni patru succese şi două rezultate de egalitate. Mai mult, campioana a înscris în 18 dintre precedentele 19 deplasări din campionat, în opt dintre aceste partide reuşind cel puţin câte două goluri.

De la revenirea craiovenilor pe prima scenă a fotbalului românesc, cele două echipe s-au mai întâlnit de 32 de ori în principala competiţie internă, de 10 ori s-au impus oltenii, de 13 ori au câştigat clujenii, iar alte nouă partide s-au terminat la egalitate.

În schimb, clujenii au reușit un singur succes în precedentele cinci deplasări pe terenul craiovenilor, 3-1 pe 15 mai 2021, în rest au fost două victorii ale Universității Craiova şi două remize.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa astăzi, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza