CFR Cluj - FC Voluntari 5-0. Campionii și-au încălzit fanii cu o victorie în fața "lanternei roșii"

CFR Cluj - FC Voluntari 5-0. Campionii și-au încălzit fanii cu o victorie în fața "lanternei roșii"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tripla internaționalului român și golurile lui Manea și Costache au adus victoria “feroviarilor” împotriva ultimei clasate din Liga 1.

Oaspeții au început mai bine partida din Gruia, iar Malfelury putea înscrie chiar la prima ocazie a jocului. După faza francezului, jucătorii de la Voluntari nu au mai contat în atac, iar CFR a dominat categoric.  După un sfert de oră, golgheterul Țucudean a fost aproape de gol, după o centrare a lui Omrani. Vincius a fost și el aproape de gol, în două rânduri, la jumătatea primei reprize. La două minute de la oportunitățile brazilianului, Țucudean a deschis scorul, fiind servit foarte bine de Omrani. Până la finalul primei părți, același Țucudean, dar și Deac au trecut pe lângă gol, în timp ce reușita lui Omrani a fost anulată.

Actul secund s-a desfășurat după aceleași coordonate ca și prima parte a jocului, cu CFR având controlul total al partidei. Clujenii au rezolvat soarta partide în primele 20 de minute ale reprizei, când Țucudean a marcat două goluri și a reușit hat-trick-ul. Până la final, “feroviarii” au mai înscris prin Manea și Costache, care a închis tabela la 5-0 pentru clujeni. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vincius, Lang, Camora – Djokovic, Bordeianu – Omrani (Tambe ‘85), Deac, Păun (Costache ’75) – Țucudean (Ioniță ‘79)

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Hodorogea, Armaș, Bucurică – Căpățînă, Răuță – Deac (Gheorghe ’71), Malfleury (Kabasele ‘60), Vlad – Tudorie (Gadze ’83)

În urma victoriei cu FC Voluntari, clujenii se mențin pe primul loc în clasament și s-au distanțat, temporar, la cinci puncte de FCSB.

Comenteaza