CFR Cluj – FC Voluntari. Cele mai importante cifre ale duelului din Gruia

CFR Cluj – FC Voluntari. Cele mai importante cifre ale duelului din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana și totodată liderul Ligii 1 primește vizita ultimei clasate din campionat.

Echipa condusă de Antonio Conceicao are o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere și a pierdut o singură partidă din ultimele 26 pe teren propriu, timp în care au înregistrat 16 victorii și 9 rezultate de egalitate. În plus, adversarii clujenilor nu au mai învins în deplasare din luna mai a acestui an.

În cele nouă partide disputate în Liga 1 între cele două formații, “feroviarii” au înregistrat șase victorii și o remiză, în timp ce ilfovenii s-au impus de două ori. Totuși, în Gruia, CFR a câștigat toate cele patru partide. În primul meci, cel care a avut loc în 2015, clujenii au câștigat cu 2-0 prin golurile lui Petrucci și Păun. Un an mai târziu, s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor între cele două echipe, 5-0 pentru CFR Cluj. În turul campionatului, tot clujenii au fost cei care s-au impus, 2-1, cu Ioniță și Țucudean pe lista marcatorilor.

Pe banca celor de la FC Voluntari se află Cristian Bergodi, cel care a pregătit-o și pe CFR în sezonul 2006-2007. Italianul a fost primul tehnician care i-a condus pe “feroviari” pe podiumul Ligii 1. Palmaresul său împotriva clujenilor nu consemnează nicio victorie, în schimb antrenorul a remizat de trei ori și a pierdut în alte două ocazii.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se va disputa azi, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza