CFR Cluj – Gaz Metan 2-2. Culio putea aduce victoria la ultima fază a meciului

CFR Cluj – Gaz Metan 2-2. Culio putea aduce victoria la ultima fază a meciului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa lui Toni Conceicao a remizat în ultimul meci al anului pe propriul teren, după ce oaspeții au condus cu 2-0.

Partida din Gruia a început echilibrat, jucătorii fiind afectați de temperatura scăzută de afară. Oaspeții au intrat mai bine în joc, iar în minutul 12, Ely Fernandes a deschis scorul, după o greșeală uriașă a lui Arlauskis. Clujenii au răspuns prin golgheterul Țucudean, dar atacantul a tras în plasa laterală. După o jumătate de oră de joc, Ivanov a înscris superb și a majorat diferența. Până la finalul reprizei, Conceicao i-a pierdut pe Moutinho și Deac, dar l-a introdus inspirat pe Omrani, care a redus din diferență. Astfel, scorul pauzei a fost 2-1 pentru Gaz Metan.

Elevii lui Mihai Teja au intrat mai montați și în actul secund, iar Fortes a fost aproape de a înscrie. Intrat în locul lui Țucudean, juniorul Petrila a fost cel mai activ om al “feroviarilor” și le-a pus probleme apărătorilor adverși. După mai bine de o oră de joc, oaspeții au rămas în inferioritate, iar CFR-ul s-a instalat în jumătatea adversă. În ultimul sfert de oră, Omrani a fost aproape de a reuși dubla, dar și oaspeții au avut o oportunitate bună, la lovitura liberă executată de Chamed. La ultima fază a partidei, Culio a ratat o lovitură de la 11 metri, iar scorul final a fost 2-2.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Moutinho (Omrani ‘32), Bordeianu, Culio – Deac (Ioniță ‘44), Țucudean (Petrila ’46), Păun

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Diallo, Cristea, Trif – Fofana, Luis Aurelio – Olaru (Chamed ‘40), Ivanov (Yazalde ‘73), Ely Fernandes – Fortes (Romeo ‘66)

Pentru CFR Cluj urmează partida cu Viitorul Constanța, din deplasare. 

Comenteaza