CFR Cluj – Hermannstadt 1-1. Țucudean a salvat un punct pentru clujeni în finalul partidei

CFR Cluj – Hermannstadt 1-1. Țucudean a salvat un punct pentru clujeni în finalul partidei
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana României a ratat șansa de a se distanța în fruntea clasamentului și păstrează o diferență de șase puncte față de FCSB.

Clujenii au început în forță primul meci al anului, iar Djokovic a avut prima ocazie a partidei, după o lovitură de colț. La faza imediat următoare, oaspeții au avut un gol anulat pe motiv de offside. Formația din Gruia a forțat în continuare, iar Omrani și Țucudean au amenințat și ei poarta lui Căbuz.

În minutul 25, Moreira i-a salvat pe sibienii, după ce a scos de pe linia porții. Contrat cursului jocului, după o jumătate de oră, Tătaru a deschis scorul cu un șut superb din lovitură liberă. “Feroviarii” au răspuns imediat, dar execuția acrobatică a lui Țucudean a fost respinsă de Căbuz. Portarul sibienilor a continuat evoluția bună, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Începutul actului secund a adus o mare oportunitate pentru clujeni, dar golgheterul Țucudean a ratat o lovitură de la 11 m și Căbuz a respins și șutul lui Deac venit imediat. Omrani a trecut și el pe lângă egalare, fiind imitat de Camora și Țucudean câteva minute mai târziu. În cele din urmă, defensiva sibienilor a cedat, iar George Țucudean a egalat situația pe tabelă. Clujenii au forțat obținerea celor trei puncte, dar scorul final a fost 1-1.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Bordeianu (Ioniță ‘57), Deac – Omrani, Țucudean, Păun (Petrila ‘66)

Hermannstadt: Căbuz – Company (Petrescu ‘35), Dandea, Dâlbea, Stoica, Tătar – Dumitriu, Moreira (Jazvic ’75), Popovici – Blănaru (Mijuskovic ‘57), Tsoumou

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte. Pentru clujeni urmează derby-ul cu CS U Craiova.

Comenteaza